1. ZAVEZA K NEPRESTANEMU IZBOLJŠEVANJU

Kakovost našega delovanja in ustvarjanja vrednosti za kupce, dobavitelje, lastnike ter druge deležnike dosegamo preko neprestanega prizadevanja k izboljševanju procesov in notranje organizacijske kulture, katero negujemo z odprto komunikacijo ter ustvarjanjem prijaznega, spodbudnega in ustvarjalnega delovnega okolja za zaposlene. Prav tako skrbimo za nadgradnjo naših znanj in kompetenc, zaokrožene in dopolnjujoče ponudbe izdelkov in storitev, ki pravočasno odgovarjajo na potrebe kupcev. Pomemben nam je tudi pošten odnos do dobaviteljev, do katerih redno poravnavamo svoje obveznosti.


2. VREDNOTE PODJETJA

1

3. NAŠE PREDNOSTI IN KAKO JIH BOMO OHRANJALI

Na trgu smo si prislužili ugled, s katerim se identificiramo v vsem kar delamo:

  • Postavljamo trende na področju embalaže na trgih, kjer delujemo (Slovenija, Hrvaška)
  • Smo svetovalci in partnerji našim strankam; S poslovnim modelom 'vse za pakiranje na enem mestu' ter 'just in time' dobavo, svojim strankam prihranimo: ČAS, PROSTOR IN ŽIVCE.


Negujemo svoje konkurenčne prednosti, da smo lahko taki:

  • Hitrost, prilagodljivost in odzivnost: učinkovito in profesionalno obdelamo naročila, imamo produkte na zalogi – kratki dobavni roki; 'just in time dobava; lastni prevozi; veliki skladiščni prostori.
  • Praktičnost in enostavnost: naše znanje, uslužnost in iznajdljivost, vse za pakiranje na enem mestu; embalaža, ki prihrani čas pri pakiranju, je enostavna.