Nekateri ste verjetno že opazili, da smo posodobili spletno trgovino pakiraj-pametno.si. Poleg sodobnega videza smo pri prenovi spletne trgovine dali pomemben poudarek vaši uporabniški izkušnji. 

PRODUKTI

Željene produkte sedaj lahko enostavno poiščete po kategorijah iz glavnega menija.

www.pakiraj-pametno.si


V kolikor poznate naziv artikla, ki ga iščete enostavno uporabite iskalnik zgoraj desno.Izboljšali smo tudi povezave med posameznimi produkti ("Povezani izdelki" pod iskanim produktom) - da si lahko samo z nekaj kliki zagotovite popolno pakiranje za vaš izdelek.

Dodali smo možnost registracije, kjer lahko v svojem profilu pregledujete pretekla naročila in jih v primeru ponovnega naročila enostavno kopirate:

1. V svojem profilu izberete Moja naročila (prikažejo se vam vsa vaša naročila)
2. Pri naročilu, ki ga želite ponovno naročiti kliknete NOVO NAROČILO (prikažejo se vam artikli, količine in cene iz prejšnjega naročila)
3. Za ponovno naročilo kliknete POUSTVARI NAROČILO. V košarici potem le potrdite naročilo, po potrebi pa lahko artikle še dodajate oz. odstranite.


Nadgradili smo tudi košarico, kjer lahko določite na kateri e-naslov želite prejeti e-račun ali vnesete št. vaše naročilnice, ki bo potem izpisana na dobavnici in računu. Košarica je prijazna tudi proračunskim uporabnikom.

Številko naročilnice lahko enostavno vpišete v ustrezno polje ob oddaji naročila.


Še vedno pa smo vam z veseljem na voljo med 7 in 16. uro na brezplačni telefonski številki 080 84 80 ali po e-pošti: 
#EM#696f646c4475676c617b6b61217d6f6275657c7c3a667f#EM#