Razveselite vaše kupce - s kvalitetno embalažo

Ljudje smo navajeni, da kvaliteto izdelka presojamo tudi po prvem vtisu, ki ga dobimo, ko nam nekaj postrežejo ali dobavijo. Embalaža je prvi dotik blagovne znamke s kupci, je neke vrste vizitka. Zato se dandanes vse več prodajalcev odloča za nekoliko dražjo, ampak ekskluzivnejšo embalažo. Poskusite Packfix škatle.

Kaj je posebnost Packfix škatel?

  • Avtomatsko dvojno dno za hitrejše sestavljanje (eknonomika)
  • Samolepilni trak na pokrovu, da ne potrebujemo dodatnih lepilnih trakov, ki zagotovo zmanjšajo estetiko (ustvarjanje blagovne znamke)
  • Perforacija za lažje odpiranje na pokrovu (stress freee packaging)

pp avtomatsko dno

Nudimo raznovrstno ponudbo škatel za pošiljanje po poštiKaj pa znotraj škatle?


Improvizacija je nalezljiva bolezen! Nekateri (žal) še vedno za zapolnitev praznega prostora uporabljajo časopisni papir ali kakšna druga "brezplačna" polnila. Vendar je tu zopet treba poudariti oba vidika, uporabnost in vizualni učinek. Že nekaj let smo vodilni ponudnik polnil za pakiranje v Sloveniji in lahko vam zagotovimo, da še nihče ni prenehal uporabljati profesionalnih polnil, ko jih je enkrat vključil v svoj poslovni model – v način pakiranja.

pp napihljiva folija

Naj si bodi, da je cilj zgolj pritrditev produktov v škatli, da se med pošiljanjem ne premika in ropota, ali pa iščete vizualni učinek z dodatkom "bio/eko" občutka, za vsakega najdemo pravo rešitev.

V grobem obstajajo tri vrste polnil: papir, napihljiva folija in polnilni kosmiči.


Papir


Papir kljub temu, da se sliši kot zelo ekološki, v resnici ni. Namreč za zapolnjenje prostora potrebujemo veliko papirja, ker je treba cel prazen prostor zapolniti s papirjem. Posledica tega je, da stranka domov dobi v eni škatli za celo naročje papirja. Kam z njim? Poleg tega reciklaža papirja zahteva veliko električne energije, vode in kemikalij.

Papir kot polnilo je zelo primeren za industrijske odjemalce ter za težje produkte.

Napihljiva folija

Napihljiva folija je zelo primerna za trgovce, ki tedensko pošljejo vsaj 50 paketov. Ko končni kupec prejme paket, napolnjen z napihljivo folijo, jih preluknja in dobi za eno pest odpadkov, ki so, če se pravilno odvržejo v smeti, neškodljivi.

Polnilni kosmiči

Polnilni kosmič so primerni za stranke, ki imajo manjše število oddanih paketov ali za tiste, ki 100% prisegajo na bio - ekološka polnila. Naši Pelaspan bio polnilni kosmiči so namreč narejeni iz koruznega škroba in so popolnoma neškodljivi, lahko jih celo jemo.

polnilni kosmici

Zaščitite vaše izdelke pri pošiljanju


Odločitev

…je vaša, odvisna od mnogih dejavnikov, nekatere smo opisali. V primeru da vam lahko še kako pomagamo, nas prosimo kontaktirajte.